Locuri de munca, evenimente si articole

Modulul pentru locuri de muncă este un plugin de înregistrare a locurilor de muncă ușoare pentru a adăuga funcționalitatea funcției de bord în directorul dvs. de afaceri. Acest modul va permite proprietarilor de afaceri să adauge posturile vacante ca conținut structurat. Vizitatorii pot căuta de pe interfața frontală și pot aplica pentru lucrare.

Adăugați și gestionați listele de locuri de muncă utilizând un formular simplu.
Căutări de locuri de muncă căutate și filtrabile.
Formulare Frontend pentru utilizatorii înregistrați pentru trimiterea și gestionarea listelor de locuri de muncă.
Fiecare ljob va fi automat legat de adresa de e-mail de informații de afaceri, astfel încât solicitanții de locuri de muncă să poată aplica la locuri de muncă.
Permiteți angajatorilor conectați să vizualizeze, să editeze, să marcheze umplut sau să ștergă listele de locuri de muncă active.
Modul Blog

Modulul Blog va permite proprietarului afacerii să creeze și să gestioneze cu ușurință un blog într-o pagină pentru a oferi actualizări în timp util și informații utile vizitatorilor. Modulul este compus din trei module separate:

Gestionați blogul în backend / Admin.
Afișați și căutați Blog în interfață.
Modul eveniment

Modulul eveniment permite utilizatorilor și adminului să adauge / editeze / vizualizeze evenimentele pe site-ul directorului de afaceri GoClixy. Acesta este un modul simplu de a urmări evenimentele și de a le arăta utilizatorilor în diverse ecrane. Modulul Evenimente facilitează socializarea evenimentelor reale și virtuale, încurajând vizitatorii să se alăture conversației și să răspândească cuvântul.

Răspândește aceste informații